forslag til flere brugere

7 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
bab
forslag til flere brugere

hej alle sammen jeg kunne godt tænkte mig at vide hvad vi skal gøre bedre ved hjemmesiden for at få flere brugere kom med nogle forslag :)

 

mvh bab

j håndstad
Hej Bab.Jeg tror ikke det er

Comment: 

Hej Bab.Jeg tror ikke det er hjemmesiden der er problemet selv om der stadig er fejl på den. Jeg mener hellere du skulle spørge hvordan får man medlemmerne til at bruge den, der er ca. 300 men kun ca 5 stk. der med mellemrum bruger den.Man kunne have benyttet den nylig modtagne konvolut med et lille brev med en opfortdring til at være mere aktiv på den nye side.Mener du iøvrigt at alle fejl nu er rettet ?.

Mvh Jørgen.

bab
hej jørgen

Comment: 

hej jørgen

nej betemt ikke og vi arbjeder stadig på det vil meget gerne ha info om eventuelle fejl og mangler hvis i støder på dem så jeg kan tilføje dem til listen 

 

mvh bab

Jørgen Hansen
Hej Brian

Comment: 

Hej Brian

Lige et par kommentarer til forbedringer. Jeg har fjernet en del fra den liste som jeg tidligere har sendt til Poul. Beklager hvis jeg har overset noget som allerede er rettet.

Bedre navigationsmuligheder i forum– hvordan kommer man et niveau op uden brug af browserens bak-funktion

Liste over medlemmer i klub og i forum

Valg mellem engelsk og tysk bør være synligt i toppen, og ikke i bunden af startsiden – gerne med et par flag på.

Et område med byggeanvisninger og beregninger. Jeg havde selv lagt et excel-ark til beregning af maskiner og kedler i det gamle forum.

I min browser  (Explorer 8.0 tror jeg nok) kravler indlæggene i forum delvis ud til højre for det hvide midterfelt når tråden bliver længere end 4 indlæg.
 

Venlig hilsen

Jørgen Hansen

tlf: 75158006

e-mail: jobi@esenet.dk

bab
hej jørgen jeg har stadig dit

Comment: 

hej jørgen jeg har stadig dit exel ark med beregninger osv men lige pt skal vi ha åbnet for indsættelse af excel ark det er nemt klaret har bare undgået fordi det mindsker muligheder for hacker andgreb

det med browserne forstår jeg simpelthen ikke har prøvet på flere pc og der er ingen grafiske problemer

m_kilde
Hej Brian

Comment: 

Hej Brian

En tanke jeg fik  ....  var om du kunne bytte links med værktøjsleverandørehjemmesider (langt ord hva wink), leverandører ville risikere flere kunder og modeldampklubben vil måske opleve at flere kom forbi.

 

Mogens Kilde 
http://m_kilde.skysite.dk
The only place where success comes before work is in the dictionary

bab
hej mogens

Comment: 

hej mogens

god ide den arbjder jeg videre på også

 

mvh brian

Tilføj kommentar